FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Daniel Ramírez Luque
Foto: Daniel Ramírez Luque

Agenda / Activitats

KAMICEI 13ª Caminada Popular de Club Excursionista Independent de Catalunya (CEI)

Distància 20km o 15km
Desnivell 600+ o 470+

21 de novembre 2021 - 8:30 / 21 d'octubre 2021 - 15:00

Corbera de Llobregat

Escola Jaume Balmes (Corbera de Llobregat)

Preu La inscripció inclou 1€ de donatiu a la Marató de TV3 2021. Fins el dia 1 de novembre: Preu CEI i CESP i veïnat de Corbera de Llobregat Federat: 13 EUR Preu CEI i CESP i veïnat de Corbera de Llobregat No Federat: 17 EUR inclou llicència temporal i gestió Preu persones no sòcies federades: 15 EUR Preu persones no sòcies No Federades: 19 EUR inclou la llicència temporal Del 2 al 10 de novembre: Preu CEI i CESP i veïnat de Corbera de Llobregat Federat: 18 EUR Preu CEI i CESP i veïnat de Corbera de Llobregat No Federat: 22 EUR inclou llicència temporal i gestió Preu persones no sòcies federades: 20 EUR Preu persones no sòcies No Federades: 24 EUR inclou la llicència temporal

TORNA LA KAMICEI!

Després d’un any de pausa per les raons sanitàries que tots coneixem, tornem a posar en marxa la Kami-Cei, la caminada popular del Club Excursionista Independent (CEI Catalunya), i amb aquesta ja tindrem la nostra 13ª edició. Poc ens pensàvem al 2008 que tindríem tant d’èxit i arribaríem tan lluny.

Enguany, la Kami-CEI tindrà sortida i arribada el proper 21 de novembre a la població de Corbera de Llobregat i el seu recorregut ens portarà pels indrets de l’Ermita de Sant Ponç, el Lledoner i el Puig d’Agulles. Com en d’altres edicions, aquest any us oferim un parell de recorreguts: un de 15 km i un de 20 km (tots ells de manera aproximada), per adaptar l’oferta a les necessitats (o a les forces) de les persones participants.

Com sempre, les facilitats d’accés i logístiques donades per l’Ajuntament i, enguany, de la Societat Atlètica de Corbera, i la possibilitat de mostrar aquest territori a la gent del CEI, ens han fet optar, en aquesta ocasió, per aquest emplaçament que, sens dubte, ens sorprendrà pels paisatges i els llocs d’interès cultural i, de ben segur, no deixarà a ningú indiferent.

I farem aquesta tretzena Kami-Cei amb els mateixos objectius que en edicions anteriors: passar una bona estona entre amics i amigues i amb la família, compartir estones, paisatges, amb companys de caminades, família i fer pinya com a club.

Sempre ha estat la nostra intenció fer que la Kami-CEI sigui itinerant i permeti mostrar als i les participants els diferents indrets de Catalunya on tenim socis i sòcies, és a dir, arreu del territori català. Esperem que gaudiu de la Kami-Cei 2021.

INSCRIPCIONS
Les inscripcions es podran formalitzar fins el dia 10 de novembre de 2021 a partir d’un formulari de Google. La inscripció inclou 1€ de donatiu a la Marató de TV3 2021.

Per accedir-hi, cal que aneu a: kamicei.ceicatalunya.org