FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Els Centpeus de Vallmoll, AC
Foto: Els Centpeus de Vallmoll, AC

Agenda / Activitats

Exposició fotogràfica “10 anys de Centpeus”

El pròxim dissabte 9 de març s’inaugura l’exposició fotogràfica “10 anys de Centpeus”. Un recull d’algunes de les millors imatges de la història dels 10 primers anys de l’entitat (2013-2023), el lloc escollit és la Sala d’exposicions de Casa Ballester, entrada pel Carrer Muralla de Vallmoll, a les 12 h.

L’exposició ha estat elaborada amb motiu del desè aniversari de l’entitat, a partir d’una mostra de més de 30.000 imatges registrades al fons propi i imatges de les sòcies i socis que fotografiaven cadascuna de les Centpeuades realitzades.

També s’exposaran diferents objectes d’Els Centpeus de Vallmoll, com diferents edicions de samarretes, marxandatge i d’altres elements que expliquen l’evolució de l’entitat.

Els Centpeus de Vallmoll, va iniciar la seva activitat l’any 2013, amb la finalitat de crear un grup excursionista de muntanya per facilitar l’activitat física al municipi.

Al llarg d’aquests anys s’ha vist incrementat el teixit associatiu de l’entitat, amb un projecte jove i engrescador, afegint més activitats d’oci i culturals, sumades a la mateixa activitat de muntanyisme de la secció excursionista.

L’exposició “10 anys de Centpeus” es podrà visitar fins al 25 de maig de 2024 a Casa Ballester de Vallmoll, en horari de dilluns a divendres de 16.30 h a 19 h, i els dissabtes 16 i 23 de març, 6 i 20 d’abril, 11 de maig i el dissabte 25, dia de cloenda, aquests dissabtes en horari de 12 h a 14 h.

Aquesta exposició fotogràfica forma part del conjunt d’activitats programades amb motiu del 10è Aniversari d’Els Centpeus de Vallmoll, Associació Cultural, i compta amb la col·laboració de Fusteria Boronat de Vallmoll, Integral Grup de Valls, Diputació de Tarragona, Federació d’entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i l’Ajuntament de Vallmoll.