FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Cordada
Foto: Cordada

Agenda / Activitats

Excursionisme pels Jardins del Cap Roig i les cales de la Costa Brava

Distància 12 km
Desnivell 298 m

18 d'abril 2024 - 08:00 - 18:00

Costa Brava

Preu Federat 18 € i no Federat 20 €

La Costa Brava és un dels racons més bonics del nostre país, i nosaltres tenim el privilegi de poder gaudir-ne fora de la temporada turística i fins i tot del cap de setmana.

Quan la pau i la calma es respira arreu i els sons de les onades i les gavines, són, l’única banda sonora d’aquest paradís. La primavera és una època ideal, perquè a la bellesa de les seves cales i el blau del mar, s’uneixen els colors de la floració. Estepes, carolines, brucs, mimoses i altres flors, fan que el paisatge sigui més bonic que mai.

Farem una ruta sortint de la cala de la Fosca, presidida per les runes del castell de Sant Esteve de Mar. Passarem per la platja del castell, única platja verge de tota la Costa Brava, pel poblat ibèric i continuarem gaudint del litoral, tot passant per diferents cales a quina més bonica, fins a arribar al Cap Roig.

Aquesta vegada, visitarem també els Jardins del Cap Roig (entrada gratuïta), on podrem veure multitud d’espècies. Tornarem per l’interior, per boscos i camps, on les olors dels pins i ginestes, ens recordaran dolçament que som a la Mediterrània.