FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Cordada
Foto: Cordada

Agenda / Activitats

Excursionisme: GR-suau 7a etapa Riudaura-Les Preses

Distància 13 km
Desnivell 300 m

17 de desembre 2023 - 07:45 - 16:00

Riudaura

consultar

Preu Federat 14 € i no Federat 18 €

Amigues i amics de les suaus, ja anem per la 7a etapa!

Comencem aquesta etapa ja a la comarca de la Garrotxa, a la població de Riudaura i acabem al poble de les Preses, ja a la Vall d’en Bas.

En aquesta etapa creuem frondoses fagedes, en aquesta època amb el terra cobert d’una catifa de fulles. Remuntarem la Riera de Cortils, caminant amb la remor de les seves aigües. Passarem pel Santuari de Font de Joan, una pairalia i església juntes en un sol edifici, situades enmig d’un paratge boscos. D’aquí ja començarem la baixada, ja a la Vall d’en Bas.

El primer tram de la baixada passarem per boscos de faig, i una vegada a baix, gaudirem del plaer de caminar per la part de baix de la Vall d’en Bas, rodejats camps de conreu i altives muntanyes, entre les quals destaca una de molt singular, el Puigsacalm. Passarem pel petit poble del Mallol, on veurem l’Església de Sant Bartomeu, datada ja al segle XII. Ja només ens queda arribar a les Preses, tot gaudint d’aquesta part del recorregut força planera agradable.

Distància: 13 km
Desnivell: + 300 m / -400 m
Dificultat: baixa

Cita: a les 7.45 h davant la porta de l’estació de Sant Andreu Arenal, metro Fabra i Puig (L1).

Preus:

Persones sòcies: 16 €
*Sòcies “30″: 15 €
*Sòcies “50″: 14 €
No sòcies: 18 €

*persones que sumen 30 o 60 dies d’activitat com a sòcies de Cordada.

El preu del transport no està inclòs, es paga el mateix dia. En funció de quants siguem i que costi l’autocar (calculeu entre un 16 i 17 € aproximadament).