FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: GEP
Foto: GEP

Agenda / Activitats

Excursionisme a la Mola

Distància 10 km
Desnivell 554 m

El dissabte 16 de març farem una sortida a la Mola. En aquesta sortida podrem gaudir de bonics senders i boscos i d’unes impressionants vistes a, per exemple, el Tibidabo, Montserrat, el mar i el massís del Garraf.

Serà una ruta circular que tindrà inici a l’aparcament Torre de l’Àngel (on deixarem els cotxes) i pujarem a un sender per on podrem veure les construccions de Can Robert (s. VII i IX). Més endavant veurem l’Avenc del Club i després seguirem direcció Can Pobla fins a arribar a l’ermita Sant Esteve de la Vall. Finalment, pujarem fins al convent de Sant Llorenç del Munt (1.103 m) on recorrerem tots els voltants gaudint de les extraordinàries vistes 360° i d’aquest fantàstic monestir inicialment construït al s. XI i posteriorment reconstruït al s. XIX, respectant la seva estructura original.

Sortirem des del local del GEP a les 7:30 h. Si voleu venir amb nosaltres, serà necessari que ompliu el formulari que trobareu clicant aquí o a l’enllaç de les dades de la sortida. Serà una matinal, per la qual cosa haureu de portar esmorzar i tornarem a casa per l’hora de dinar.

Dades de la sortida:
– Distància: 10 km
– Desnivell: 554 m
– Dificultat: moderada
– Recorregut: circular
– Lloc i hora de sortida: local del GEP a les 7:30 h
– Temps: 4 hores 30 minuts
Enllaç d’inscripció

Preus:
Assegurança temporal per als no federats: 5 €
Despeses de gestió no socis: 2 €
Benzina: varia en funció del nombre de cotxes i persones, es repartiran les despeses entre tots els participants.