FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

Excursió per la costa tarragonina

Distància 10,1 km
Desnivell 70 m

15 de maig 2022 - 7:30 - 17:30

Torredembarra

Port

Preu 20€ federats - 26€ no federats

CICLE D’EXCURSIONS I DESCOBERTA DE LA NATURA 2022

Iniciarem l’excursió en l’extrem del Port de Torredembarra, on seguirem en paral·lel al port per un tram del camí de Ronda. Aviat arribarem al far de Punta Galera i posteriorment a la Platja dels Capellans i Canyadell. Continuarem prop de la costa al peu d’una urbanització. Girant a la dreta al Fortí el camí ens durà a la Platja d’Altafulla, on continuarem pel barri Marítim i pel límit de la platja arribarem al Castell de Tamarit. Retornarem a primera línia de mar tot seguint les entrades i sortides de la costa fins a la Platja de la Móra, al final de la qual pujarem a la Torre de la Móra des d’on podrem gaudir d’una esplèndida panoràmica. Entrarem en un llarg tram de zona boscosa (Bosc de la Marquesa) a tocar de mar fins arribar a la Punta de la Creueta, des d’on ja baixarem a la Platja Llarga, que recorrerem fins arribar a l’àrea de pic-nic on ens recollirà l’autocar.

Nota: En arribar a la Platja Llarga tindrem temps de dinar i de fer un banys els més agosarats.

Itinerari: Port de Torredembarra / Punta de la Galera (far) / Platja d’Altafulla / Tamarit / Cala de la Móra / Punta de la Móra / Punta de la Creueta / Platja Llarga de Tarragona (dinar i bany)

Distància: 10,1 km

Dificultat: Molt Fàcil

Desnivells: Inapreciables

Trobada: Plaça d’Orfila (davant l’església)

Hora sortida: 7:30h (màxima puntualitat)

Vocal: Ramón Tornero Masip

Inscripcions: Fins dimarts 10 de maig

Preu reserva autocar: 20€

Llicència temporal (no federats): 6€

Donat que les places d’autocar són limitades, us demanem feu les vostres reserves a la secretaria de l’AEM, el més aviat possible. Inscripcions al 933.469.604 dimarts i dijous de 18h a 21h o a mitjançant el nostre correu: aem@aemuntanya.cat