FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

39a Marxa Popular de Cardona

Distància 15,5
Desnivell 475

11 de juny 2023 - 07.00 h - 14.00 h

Cardona

Plaça del Vall

Preu Inscripcions anticipades: Sòcies i socis del Centre Excursionista de Cardona 5 €. No sòcies i no socis del Centre Excursionista de Cardona 10 €. El mateix dia de la Marxa: Sòcies i socis del Centre Excursionista de Cardona 10 €. No sòcies i no socis del Centre Excursionista de Cardona 15 €. AGRAIRÍEM QUE FÉSSIU INSCRIPCIÓ ANTICIPADA Finalitzat el període d’inscripcions anticipades, s’haurà de fer la inscripció abans de la sortida, sense cap mena d’excepció.

Recorregut Marxa Popular 2023
Com de costum sortirem de la plaça del Vall i ens dirigirem cap a la torre del Botxí, des d’aquí anirem a creuar el torrent del Cadenes a l’alçada de l’Havana. Creuarem la carretera de Solsona per sota i el riu Cardener per dirigir-nos cap a la Creu Vermella. Aquí agafarem el camí que passa per cal Mestre, continuarem fins a les Quatre Creus i pujarem a la costa del Pinyer, conegut popularment com el turó de l’Argentí. Seguirem la carena per la banda de la solana i baixarem fins al torrent de l’Espinar. Des d’aquí ens dirigirem pel bosc passant per sota la carena de les Rovires. Continuarem per una pista forestal que ens durà al clot de les Vinyes i creuarem la riera de Navel dues vegades per tal de tornar cap a Cardona tot passant per les restes de cal Ratera, per cal Cabreta, la llera del riu Cardener i el pont de Sant Joan.

Us recordem que aquesta caminada passa per propietats privades d’on hem obtingut permís dels propietaris per fer-ho aquest dia en concret.