FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

ESCAPADA DE MUNTANYA I ESCALADA A PICOS DE EUROPA

ESCAPADA DE MUNTANYA I ESCALADA A PICOS DE EUROPA

Pont del 9 al 12 d’Octubre de 2021

Les aproximadament 10 hores de viatge que ens separen del cor dels Pics d’Europa han de tenir un bon motiu… una estada d’una setmaneta o be un objectiu de prestigi, de somni…: el nostre es assolir el cim del Picu Urriellu, també conegut com a “Naranjo de Bulnes”.

Programa, Octubre 2021

– dissabte 9, carretera i manta i pujada al refugi de Tenerosa, situat a 45′ de l’aparcament. Si anem be de temps faríem una parada prèvia per a fer una estirada de cames i braços escalant a un petit penya-segat de costa, situat a la platja d’Arnia (Liencres)… i encara que no l’escalessim la parada val la pena… quina platja més maca!

– diumenge 10 acabem de fer l’aproximació al Picu i l’escalem per la via “normal”, “la Sur de los Martínez”, de màxim V… una mica expo…baixem a dormir al refugio Delgado Úbeda… als peus de la famosa cara Oest del Picu.

– dilluns 11. Si em fet els deures, es a dir tenim a la saca el Picu, anirem a fer el Torrecerredo, que és la muntanya de major altitud d’Astúries i de Castella i Lleó, dels Picos de Europa, de la serralada Cantàbrica i també del tot el nord-oest de la península Ibèrica. Té una alçada de 2.650 metres. Una ascensió emblemàtica, que no es fàcil fàcil. De baixada ens allotjarem de nou al refugi Tenerosa.

– dimarts 12. Viatge de tornada

Preu inscripció (inclou organització i guiatge)

socis: 250€

socis “30”* 245€

socis “60”* 240€

no socis: 255€

*: persones que sumen 30 / 60 dies d’activitat com a sòcies de Cordada

altres despeses: transport, uns 100€ aproximadament. Allotjament MP pròpies + la part del guia, uns 140€ per les 3 nits.