FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: LES GUILLES, JUNTS PELS CAMINS
Foto: LES GUILLES, JUNTS PELS CAMINS

Agenda / Activitats

18a Caminada popular i solidària TAGAMANENT

Distància 15

Ho farem amb un nou format. Descobreix-lo!

Caminada Solidària amb:
“MOU-TE PER LA DISTONIA” “ASSOCIACIÓ ALUDME”
Amb l’ inscripció, fes el teu donatiu.!!!
Aquesta caminada la presentem sota un nou format, degut com ja sabeu al COVID-19 . Per la situació actual ens hem vist obligats a no fer la caminada com cada any, però volem seguir tenint el caliu de tots vosaltres. Tota persona inscrita a aquesta caminada rebrà via e-mail la ruta a seguir (Track i/o mapa). Durant tot el mes d’ octubre podreu fer la caminada pel vostre compte, el dia i hora que mes us convingui, de manera individual o amb grups de convivència. L’ inscripció es sempre individual.

Per tal que us puguem fer l’ entrega del obsequi acreditatiu d’ haver fet la caminada, ens haureu d’enviar a: caminadatagamanent2020@gmail.com la ruta en format GPX de l’itinerari, que teniu que seguir.

Us recomanem utilitzar la aplicació Strava, però podeu utilitzar qualsevol que us permeti compartir la ruta amb nosaltres, des del Google Fit si feu servir un dispositiu Android com l’aplicació que porta el vostre Smartphone per exemple, Samsung S Health, Huawei Health, Apple Health, etc. o bé Wikiloc, Endomondo, Strava, Fitbit o si teniu un rellotge Garmin, Suunto, Polar, aquestes ja disposen del seu propi aplicatiu.
Un cop comprovat i validat el vostre track, us indicarem dia i lloc per recollir l’obsequi.
Podeu també penjar fotos a Instagram amb l’ etiqueta: #caminadatagamanent2020

Tota la informació aquí