FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

En l’any del centenari de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), tenim el plaer immens de convidar-vos a conèixer algunes de les raconades amb més encant del sud de Catalunya.

Entre el 3 i el 10 de maig de 2020 celebrarem la segona edició del Catalonia Trek Festival, un esdeveniment on podreu conèixer els millors paisatges de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, les dues marques turístiques de les comarques tarragonines. Una zona d’una bellesa extraordinària, on la muntanya pràcticament desemboca a la Mediterrània i on la petjada humana i cultural es remunta a l’època de l’imperi romà.

Volem ensenyar-vos els racons més espectaculars de les muntanyes de Tarragona: des de la serra de Montsant a les muntanyes de Prades, passant pels camins de ronda que transiten arran de mar a través del sender europeu E12. També us mostrarem indrets tan emblemàtics com Siurana, un dels pobles més bells de Catalunya; els camins històrics entre vinyes centenàries del Priorat, una comarca associada a un dels millors vins del món; o una incursió a les muntanyes de Tivissa, on es va marcar el primer sender de la península Ibèrica i on trepitjarem part dels senders E4 i E7.

La descoberta a peu del territori és part fonamental del Catalonia Trek Festival. Però no és l’única. Cal no oblidar la magnífica oferta cultural del territori que visitarem. Des de l’antiga Tarraco romana, patrimoni de la humanitat de la UNESCO, fins a la visita al monestir cistercenc de Poblet, passant per la ruta de les cabanes de pedra seca a Mont-roig del Camp o el llegat modernista de Reus. No faltarà tampoc una visita al delta de l’Ebre, un dels espais naturals de més interès de la Península. Una oferta pensada per satisfer tot tipus de senderista.

Inscripcions obertes fins l’1 de març:

  • 15% de descompte pels federats FEEC
  • 10% de descompte pels federats FEDME