FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Organitzada per la Unió Excursionista de Sabadell, la 54a edició de la Festa de la Cançó de Muntanya ha començat a les 9 del matí amb la rebuda de les corals i un bon esmorzar. L’organització havia preparat visites guiades a museus i edificis emblemàtics de Sabadell, com són el Museu de Paleontologia i l’edifici modernista de la seu central de l’antiga Caixa de Sabadell.

Cinc cors i corals de luxe han protagonitzat la aquesta festa, el diumenge 2 de juny. El concert de la Cançó de Muntanya s’ha celebrat a les 12:15h del migdia als Jardinets de la Caixa de Sabadell. Les corals que han participat han estat: el cor CET de Cants del Centre Excursionista de Terrassa, la Coral Madrigalistes de Catalunya de l’Agrupació Excursionista de Catalunya, la Coral Núria de la UEC de Gràcia, la Coral La Llum del Centre Excursionista Sant Feliu i els amfitrions, la Coral la Carena de la Unió Excursionista de Sabadell.

 

L’acte ha culminat amb un dinar de germanor i la posterior cantada conjunta del cant dels adéus.

Anualment i de forma itinerant aquesta festa té per objectiu aplegar en diferents indrets de Catalunya les corals o grups cantaires, tant d’entitats excursionistes com d’altres entitats, per realitzar un festival de cançons tradicionals, populars i muntanyenques.