FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

TRAVESSA POSETS ’21

TRAVESSA POSETS ’21

Pont d’1 de novembre de 2021 (30+31/10+1/11) – Travessa Posets ’21

Aneto, Posets, Monte Perdido, Vignemale…. Poker… si parlem dels Pirineus… Cada un d’ells mereix una pàgina a part a la nostra biografia particular…

Per aquest pont de l’1 de novembre us proposem fer el segon de més alçada, el Posets.

Programa:

dia 1: Caminata cap al refugi d’Estos gaudint dels colors dels arbres en aquesta època de l’any. Una primera etapa suau, 8,5 kilòmetres i uns 650 metres de desnivell positiu, però que ve precedida d’unes 4 hores de cotxe per a arribar a la vall de Benasc.

dia 2: Amb les moltes hores de descans gaudides, afrontem l’ascensió al Posets. La part final, entre el collado de la Paül i el cim trobarem trams de grimpada de segon grau, si no hi ha neu, no ha de ser cap problema. En qualsevol cas durem el talabard (arnés), i farem servir la corda quan convingui. I si les condicions de la muntanya no ho faciliten farem pla B que també ens durà cap al cim.
Baixada cap al refugi Angel Orús, on pernoctem la segona nit.

dia 3: Si les forces acompanyen (esperem que si), fem un recorregut a menys alçada (màxim 2700m), per tancar el cercle gaudint de la vall de Perramó. Si algú no ho vol fer pot baixar pel cami normal del refugi cap a Eriste.

Requisits per a participar: Resistència física per carretejar una motxilla de màxim 7 kg, durant hores.

Preu (inclou organització i guiatge)

socis: 175€

socis “30”*: 170€

socis “60”*: 165€

no socis: 180€

Altres despeses: transport, màxim uns 30€ que es paguen “in sito”. Allotjament (MP), la part propia de cada participant més la part del guia uns 112€ màxim.