FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Cordada
Foto: Cordada

Agenda / Activitats

Excursions i ascensions per les valls d’Aragües i Hecho (Setmana Santa)

Excursions i ascensions per les Valls d’Aragües i Hecho (Setmana Santa).

Marxem a les valls occidentals dels Pirineus. Farem muntanyes modestes en alçada, però amb caràcter (sense ser difícils). Les cotes baixes ens obsequiaran amb els colors de la primavera.

Programa:
Divendres 29: ben d’hora enfilarem carretera cap a la vall d’Aragües, per a què us situeu, per sobre de Jaca. Un cop instal·lades al refugi de Lizara, marxarem cap a l’espectacular circo de Bernera. Això seran 500 metres de desnivell, arribant a cota 2.000 m. Tornada pel mateix camí.

Dissabte 30: primer gran objectiu de l’estada, el Bisaurin, un dels cims emblemàtics de la zona. 10 kilòmetres de caminar per fer i desfer uns 1.100 metres de desnivell. No hi ha problema, tenim tot el dia.

Diumenge 31: canviem de vall fent una horeta de desplaçament per carretera, per anar cap a Hecho. Un cop instal·lats al refugi de Gabardito (1.380 m), farem l’ascensió a la Punta de la Cuta (2.149 m), no arriba a 800 metres de desnivell, però té molt bones vistes. Una jornada de recuperació activa.

Dilluns 1: el Castillo de Acher no és el pic més alt de la zona, però és tan maco que cal pujar-hi, 14 kilòmetres i 1.250 metres de desnivell. Un final de traca i mocador per a una Setmana Santa que esperem que sigui inoblidable.

Preu organització i guiatge:
Persones sòcies: 185 €
Sòcies “30”* 180 €
Sòcies “60”* 175 €
No sòcies: 205 €

*persones que sumen 30 o 60 dies d’activitat com a sòcies de Cordada.

Altres despeses, pròpies + del guia i que es paguen “in situ” (allotjament, menjar), compteu un màxim de 170 € + transport (màxim 25 €).