FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

Ascensions d’alta muntanya a Amitges (Parc de Sant Maurici)

4 de desembre 2021 - 6 / 8 de desembre 2021 - 20

Parc de Sant Maurici

Parc de Sant Maurici

El refugi d’Amitges, situat al cor del parc de Sant Maurici, és una talaia perfecta des de la que gaudir dels magnífics paisatges i realitzar ascensions de dificultat diversa per la zona. A això, que és lo principal, hem de sumar l’esplèndid servei de menjars i la simpatia dels guardes (quasi excepcional…)

I resulta que aquest proper “mega pont de la constitució”, han decidit obrir… doncs cal aprofitar-ho a tope!!

L’objectiu d’aquesta estada es posar en practica els coneixements adquirits, ja sigui en el marc d’activitats formatives prèvies o be en experiències realitzades amb els companys.

La idea es ajudar-vos a millorar els aspectes logístics, tècnics, d’avaluació del medi i del risc, etc., redundant tot plegat en que guanyeu en seguretat.

Quan ens demaneu la plaça, si voleu, podeu especificar quins aspectes concrets voleu millorar i així anem preparant les ascensions adequades. Si voleu “millorar en general”, penseu que farem ascensions per corredors, crestes i pendents de terreny mixt de poca dificultat, que ens permeti guanyar confiança.

Pics a fer: Agulles d’Amitges, Bassiero, Ratera i Portarró. Itineraris que ens permetin les pràctiques.

Preu (inclou organització i monitoratge)

socis: 190€

socis “30”*: 185€

socis “60”*: 180€

no socis: 195€

* socis/es que sumen 30 ó 60 dies d’activitat a Cordada

Altres despeses (que es paguen “in sito”): transport, màxim uns 30€. Allotjament i mitja pensió de les quatre nits uns 250€. (inclou ja la part del guia)