FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

Ascensions d’alta muntanya a Amitges (Parc de Sant Maurici)

El refugi d’Amitges, situat al cor del parc de Sant Maurici, és una talaia perfecta des de la que gaudir dels magnífics paisatges i realitzar ascensions de dificultat diversa per la zona. A això, que és lo principal, hem de sumar l’esplèndid servei de menjars i la simpatia dels guardes (quasi excepcional…)

I resulta que aquest proper “mega pont de la constitució”, han decidit obrir… doncs cal aprofitar-ho a tope!!

L’objectiu d’aquesta estada es posar en practica els coneixements adquirits, ja sigui en el marc d’activitats formatives prèvies o be en experiències realitzades amb els companys.

La idea es ajudar-vos a millorar els aspectes logístics, tècnics, d’avaluació del medi i del risc, etc., redundant tot plegat en que guanyeu en seguretat.

Quan ens demaneu la plaça, si voleu, podeu especificar quins aspectes concrets voleu millorar i així anem preparant les ascensions adequades. Si voleu “millorar en general”, penseu que farem ascensions per corredors, crestes i pendents de terreny mixt de poca dificultat, que ens permeti guanyar confiança.

Pics a fer: Agulles d’Amitges, Bassiero, Ratera i Portarró. Itineraris que ens permetin les pràctiques.

Preu (inclou organització i monitoratge)

socis: 190€

socis “30”*: 185€

socis “60”*: 180€

no socis: 195€

* socis/es que sumen 30 ó 60 dies d’activitat a Cordada

Altres despeses (que es paguen “in sito”): transport, màxim uns 30€. Allotjament i mitja pensió de les quatre nits uns 250€. (inclou ja la part del guia)