FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/10/2014

Xavier Vidal i Gemma Colomé guanyen la Cursa per Muntanya de Tivissa

Curses per Muntanya

La Copa Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha tancat l’edició d’enguany aquest cap de setmana amb la Cursa per Muntanya de Tivissa, que han guanyat Xavier Vidal (Unió Excursionista de Vic) i Gemma Colomé (Club d’Atletisme de les Terres de l’Ebre) amb uns temps de 2 hores i 23 minuts, i 3 hores i 8 minuts respectivament.

El podi masculí de la prova, organitzada per l’Associació Esportiva Extrem Team de Tivissa, els han completat Víctor Agreda amb 2 hores i 28 minuts, i Mustapha Basiyd amb 2 hores i 30 minuts. El podi femení l’han acabat de formar Thais Pentinat (Associació Esportiva Extrem Team de Tivissa) amb 3 hores, 21 minuts, i 6 segons, i Xènia Pallares (Club d’Esquí de Girona) amb 3 hores, 21 minuts i 34 segons. En el lliurament de premis ha participat el vicepresident de la FEEC, Lluís Simó.

La prova, amb dues modalitats, una de 23 quilòmetres i l’altra d’11, recorrent els voltants del municipi de Tivissa, a la Ribera d’Ebre, ha reunit a 233 corredors. L’organització també ha fet una marxa on hi han participat més d’una seixantena de caminadors. L’organització ofereix la classificació completa i més fotos a la pàgina de Facebook de la Cursa per Muntanya de Tivissa.

Vídeo de la cursa realitzat per UFEC TV

Galeria de les millors imatges de la cursa

Galeria de tots els podis de la cursa