FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 16/03/2022

Xavier Juncà Capdevila i J. Carles Moreno, guanyadors de la 22ª Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat

Garraf Marxes tècniques

Aquest cap de setmana ha tingut lloc l’entrega de premis de la 22ª Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat just després de l’inici de la Copa d’enguany. La 63 marxa d’orientacio per descripció, organitzada per l’Agrupacio Excursionista Talaia, ha estat l’encarregada d’encetar la 23a edició de la Copa Catalana de Marxes Tecniques i Regularitat .

A l’acte d’entrega de premis han assistit Josep Segura, col·laborador de l’Area Tecnica de Marxes, Lurdes Campins, presidenta de Agrupacio Excursionista Talaia, Joan Raventós Veguer de la Regió V i Meritxell Soler, coordinadora de les seleccions catalanes i Centres de Tecnificació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Els guanyadors de la 22a Copa han estat Xavier Juncà Capdevila i J. Carles Moreno Guerrero, del Club Centre Excursionista Avinyó. En segona posició, han obtingut la medalla de plata Pere SalgadoVinyes i Joan Muntadas Miranda del Grup Excursionista Campdevànol i la medalla de bronze ha estat per a Maria Ulloa Escobar i Carles Moyès Ramos, del Centre Excursionista Molins de Rei.

Josep Planas i Roser Muela, campions de les 10 primeres Copes Catalanes de Marxes Tecniques i Regularitat i Manel Galante i Meritxell Clotet, campions des de l’11a fins a la 20a Copa també van rebre un petit reconeixement per la seva constància i pels seus coneixements d’orientació.