FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Xavier Areny i Sophie Dusautoir guanyen la Travessa Ransol-la Serrera a Andorra | FEEC

Notícies - 25/02/2015

Xavier Areny i Sophie Dusautoir guanyen la Travessa Ransol-la Serrera a Andorra

Esquí de muntanya

El Soldeu Esquí Club ha organitzat aquest cap de setmana passat la 37a Travessa Ransol-la Serrera, una prova individual que forma part del calendari de Curses Open d’Esquí de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i puntuable per la Copa d’Andorra. La mateixa entitat havia organitzat per diumenge la cronoescalada de GrandValira, també prova del calendari de la FEEC, però es va prendre la decisió d’anul·larla davant les dures condicions meteorològiques, massa neu i previsions de fort vent.

Xavier Areny i Sophie Dusautoir, tots dos andorrans, han guanyat la prova amb un temps d’1 hora, 27 minuts i 7 segons, i d’1 hora, 42 minuts i 52 segons respectivament. El podi masculí l’han completat Joan Albós i el gironí Gerard Vila, del Grup Excursionista i Esportiu Gironí. En dones, el podi l’han completat Maria Fargues, del Club Esportiu Pedala.cat de Balaguer, que ha fet un temps molt igualat a la vencedora, i Carolina Poussier.

En cadets, Sergi Casabella va emportar-se la victòria. En infantil, Andrea Sinfreu va guanyar en categoria femenina i Joel Rossell en masculina. En júnior, Pol Chavan va emportar-se la victòria masculina i en veterans ho va fer la guanyadora absoluta femenina, Sophie Dusautoir, i Ferran Teixidó en categoria veterana masculina.