FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 09/05/2019

Vine, pateix i gaudeix de l’Ultra Cerdanya

Cerdanya Curses per Muntanya

Com diuen els organitzadors de l’Ultra Cerdanya, “Vine, pateix i gaudeix de la nostra festa”. La 18ª Copa Catalana de Curses per Muntanya segueix avançant. El cap de setmana del 18 i 19 de maig és el torn de l’Ultra Cerdanya, organitzada pel Club Esportiu Cerdanya Pirineus i amb quatre curses adaptades a tots els nivells.

Pel que fa a la categoria absoluta, els corredors hauran de córrer la Marató el dissabte 18. Amb sortida a Bellver i arribada a Puigcerdà, hauran de resoldre 42 quilòmetres i 2.700 metres de desnivell positiu. El recorregut passarà per alguns dels llocs més emblemàtics de la Cerdanya, amb impressionants vistes i paisatges: els voltants del pic de la Carbassa, el Pla de Matons, el Pla de Campllong, els estanys d’Engorgs, el refugi i l’estany de Malniu, l’estació de Fontanera, Puigcerdà i tots els boscos dels voltants d’Alp i la Molina. Guanyar no serà fàcil, ja que de moment ja hi ha gairebé 400 inscrits disposats a fer-se amb la victòria.

Gerard Españó Aniceto, guanyador de la darrera edició

El diumenge 19 serà el torn de les categories júnior i cadet. Els més menuts disputaran la Short Trail, de 9 quilòmetres i 640 metres de desnivell positiu. Els júnior correran la Ultra Cerdanya Trail, de 18 quilòmetres i 950 metres de desnivell positiu. Ambdues tindran sortida i arribada al municipi d’Alp.

Les inscripcions estan obertes i es poden fer a través del seu web.