FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 16/06/2014

Vídeo sobre les principals innovacions introduïdes a Emmona 2014

Curses per Muntanya

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha treballat conjuntament amb l’organització d’Emmona d’aquest any per impulsar una sèrie d’innovacions per donar a conèixer les curses de resistència per muntanya i fer-les més segures per als participants.

La FEEC ha impulsat aquesta segona prova de la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència amb dorsals personalitzats per al marcatge electrònic, controls mèdics en el recorregut i una producció audiovisual. Les productores Zoopa, El JOC i Hemav s’han posat d’acord per a la realització de diversos vídeos amb l’ús de drones i cobrint els punts més importants del recorregut per mostrar les innovacions, l’espectacularitat de la prova i els paisatges per on transcorre l’Emmona.

El coordinador d’Emmona, Jordi Miguel; el director mèdic, Salvador Sarrà; el cap de comunicació i màrqueting de la FEEC, Agustí Sala; el responsable de cronometratges de Livetrail; el responsable de la personalització dels dorsals de Primerkm, Tomàs Broquetas; i el director tècnic de la FEEC, Marcial Aleman, expliquen en aquest avançament del documental dedicat a Emmona 2014 les principals innovacions introduïdes en aquesta edició.