FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 19/09/2017

Víctor Sans i Ignasi Artigas guanyen el Ral·li d’Escalada de Terradets

Escalada

El Ral·li 12 hores d’Escalada de Terradets ha tornat a omplir de desenes de cordades la Paret de les Bagasses al Congost de Terradets. Durant tota la jornada del dissabte 16 de setembre s’han pogut escalar una selecció de 30 vies, d’entre 300 i 500 metres. En un ambient festiu i no estrictament competitiu, cada cordada s’ha marcat els seus propis objectius. Han participat escaladors d’arreu d’Europa, atrets per la qualitat de la roca i les vies de Terradets.

La cordada formada per Víctor Sans i Ignasi Artigas ha estat la guanyadora del ral·li. Ens explica com ho han viscut un dels dos integrants dels guanyadors, Víctor Sans: “No esperàvem guanyar. Donaven 25 punts extres si escalaves a les tres parets (Amanita, Bagasses i Roca Regina) i així ho vam fer. Vam començar amb la via ‘Eva Baeza’, passant a la cordada que havia sortit abans que nosaltres a la mateixa via. Després vam escalar la ‘Mescalina’ i vam baixar ràpid pels ràpels. Vam posar-nos a la ‘Galí-Molero’, on hi havia un tap, però ens van deixar passar. Al baixar vam veure que teniem temps de fer-ne una altra, i vam escalar la ‘Promio-Moreno’, i encara ens van sobrar 45 minuts. L’organització de l’esdeveniment ha estat excel·lent, com sempre”.

Víctor Sans i Ignasi Artigas han participat al ral·li representant a la botiga d’escalada Goma 2, de Cornudella de Montsant. Un dels premis que han rebut ha estat un viatge per visitar la fàbrica que l’empresa Camp, una de les patrocinadores del ral·li, té a Itàlia.

El ral·li s’ha clausurat amb un sopar de germanor i la corresponent entrega de premis, a la que ha assistit en representació de la FEEC, Marcial Alemán.