FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 05/02/2014

Uns vuitanta corredors participen en el segon Canicròs de l’Eramprunyà a Gavà

La segona edició del Canicròs de l’Eramprunyà s’ha desenvolupat per pistes i corriols a la zona forestal pròxima a Gavà aquest cap de setmana passat. El circuit ha constat de 7,2 quilòmetres i un total de 266 metres de desnivell acumulat. Organitzada per la Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME), aquesta edició ha comptat amb un total de vuitanta inscrits.

En la categoria de corredors de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) cal destacar l’actuació d’Oriol Rego, amb un temps de 27:19 minuts, i la de Mercè González, amb un temps de 40:41 minuts. La FEEC vol premiar l’assistència i la constància dels federats en aquesta disciplina i per això atorgarà a final de temporada el 4t Premi FEEC Canicròs 2013-2014.

Una modalitat en auge

El canicròs és una disciplina esportiva que consisteix en córrer lligat a un gos. Per això tots els gossos participants, abans de la sortida, han hagut de passar un control veterinari i utilitzar material específic: un arnès de tir, una línia de tir amortiguada, un cinturó pel corredor i un mosquetó d’alliberament ràpid. Hi poden participar tot tipus de gossos sempre que tinguin més d’un any d’edat i la documentació en regla (xip i vacunes).