FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/03/2017

Uns 200 corredors i dos guanyadors a la 3a Sitges Rock Trail

Curses per Muntanya

Sitges ha viscut aquest dissabte la tercera edició de la Sitges Rock Trail, inclosa per primera vegada en el Circuit Català de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Amb més de 170 participants, la cursa organitzada pel Centre Excursionista de Sitges ha permès, un any més, travessar llocs emblemàtics del Parc del Garraf durant 25 km i 1.000 m positius de desnivell. La cursa ha tingut punt de sortida i d’arribada al Parc del Rocar.

Dos atletes s’han proclamat guanyadors de l’edició d’enguany, creuant junts la línia de meta amb un temps de 2 hores i 11 minuts. Han estat Francesc Ferrer i Javier Puit, els quals han estat acompanyats al podi per Òscar Monclús. En categoria femenina, el triomf ha estat Gisela Carrion, amb un temps de 2 hores i 37 minuts. Catorze minuts després arribava Deor Cian, seguida per Vanessa Garcia.

La cursa també ha comptat amb l’Speed Rock, de 12 km i un desnivell de 370 m positius, en la qual han participat 200 corredors. Els primers atletes masculins han completat la cursa amb menys d’una hora i, Josep Morales, membre del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de la FEEC ha creuat la línia de meta millorant en tres minuts el temps del guanyador del 2016, que havia fet 56 minuts. David Rovira i Gerard Cabestany han completat el podi. En categoria femenina, amb un temps d’1 hora i 9 minuts, l’atleta local Vinyet Noguero ha estat la guanyadora. Neus Guinovar i Montserrat Elias han travessat la meta amb dos minuts de diferència cada una.

Fotos / Ajuntament de Sitges