FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Uns 2.500 participants acaben la Matagalls-Montserrat del Tricentenari | FEEC

Notícies - 22/09/2014

Uns 2.500 participants acaben la Matagalls-Montserrat del Tricentenari

Caminades de resistència

La Travessa Matagalls-Montserrat, organitzada pel Club Excursionista de Gràcia i dins la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC, ha celebrat aquest cap de setmana la 35a edició dedicada al Tricentenari. Un total de 3.051 inscrits han pres sortida des de Collformic, als peus del Matagalls, i han recorregut 85,5 quilòmetres fins al Monestir de Montserrat.

Entre les 16 i les 18 hores del dissabte 20 de setembre els caminadors van començar a sortir del Montseny en diversos torns. Els primers participants en arribar a Montserrat van ser David Acuña, Josep Maria Rey, i Ramon Rierola en homes, i Montse Hernández, Olga Estruch i Esther Giulana en dones. En total, dels 3.051 caminadors que van prendre sortida, 2.428 van arribar a Montserrat, una xifra que es manté similar a la de les últimes edicions.

Enguany, el comissari del Tricentenari, Miquel Calçada, ha participat també a la travessa en commemoració del Tricentenari 1714-2014, i ha arribat a Montserrat cap al migdia.

La propera cita del calendari de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya serà el proper dissabte 27 de setembre a l’Alt Camp, amb la 5a Marxa de Resistència entre l’Alt Camp i la Conca, organitzada pel Centre Excursionista la Xiruca Foradada.

Fotografies: Xavier Capdevila