FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 04/12/2019

Una seixantena d’aspirants per entrar al CTCMC

Ripollès Curses per Muntanya Centres de tecnificació

Un total de 59 nois i noies d’entre 15 a 20 anys han participat a les proves de selecció del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya que s’han fet a Matadepera i a Ripoll.

Les proves han consistit d’un test de velocitat, una prova multisalts i un test de resistència en pujada. Els joves esportistes de muntanya han estat examinats per l’atenta mirada dels dos seleccionadors, Pere Rullan i Fernando Rosa.

Rullan i Rosa triaran aquest pròxim mes la vintena de nois i noies seleccionats que durant aquesta temporada formaran part del CTCMC. Els escollits seran cadets i juniors que disputaran diferents curses del calendari de la FEEC i que faran entre 5 i 7 concentracions amb el CTCMC durant aquesta campanya.

Cal destacar que any rere any la participació a les proves creix. Dels 37 aspirants presentats l’any 2018 s’ha passat als 59 d’aquest 2020.  No només creix el nombre d’aspirants, també s’ha vist un augment notable en la qualitat tècnica dels esportistes.

A part de l´augment de volum i la qualitat, el responsable tècnic del CTCMC Pere Rullan, que cada cop hi ha més esportistes amb un gran nivell a les edats més joves que poden entrar al programa.