FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 20/03/2023

Una pujada als Àngels per a tothom

Excursionisme Inclusió

La pujada als Àngels organitzada des del GEIEG és una d’aquelles tradicions gironines que cada any arriben puntual a la seva cita des de fa pràcticament sis dècades.

Un total de 584 participants van sortir des de l’església de Sant Pere de Galligants i van realitzar el recorregut de poc més de 9 quilòmetres que separa el nucli antic de Girona del Santuari dels Àngels, tot passant per la Font del Bisbe, la Casa de les Figues i la Pujada del ‘Matahomes’, superant en total un desnivell de 485md+.

Més de 500 participants i 5 cadires Joëllete en la 59a Pujada als Àngels

Aquesta edició, per tercer any consecutiu, la cursa va voler seguir-se obrint a tothom i per a fer-ho va comptar amb la participació de fins a cinc cadires Joëllete amb la participació de tècnics de la FEEC per a donar formació als voluntaris que portaven aquestes cadires.

Les cadires van realitzar el mateix recorregut que la resta de participants gràcies a la tasca dels voluntaris i les voluntàries i el treball en equip que va fer que tothom gaudís d’una gran jornada.

Des de la FEEC felicitem a l’organització del GEIEG d’aquesta 59a Pujada als Àngels, pel fet d’haver aconseguit fer d’aquesta jornada una jornada inclusiva.

El mateix president de la FEEC, Jordi Merino, acompanyat dels responsables de l’Àrea d’Inclusió, Albert Pendon i Eneko Garcia de Mendoza, van participar d’aquesta jornada.