FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/05/2014

Una caminada popular, en paral·lel a la ‘Vertical Quiri’ de Noves de Segre

Curses per Muntanya

La 7a edició de la cursa per muntanya “Vertical Quiri” a Noves de Segre, organitzada per la Unió Excursionista Urgellenca, se celebrarà el proper diumenge 11 de maig. La principal novetat d’aquest any és l’organització d’una caminada popular pel mateix recorregut de la cursa i que sortirà a les 9 hores.

La cursa vertical, que supera un desnivell de 870 metres amb un recorregut de 4,7 quilòmetres, obre la Copa Catalana de Curses Verticals de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya i el Circuit del Cadí Fer de Curses per Muntanya, i per primera vegada se celebrarà durant el matí. La sortida per les noies serà les 10.30 hores i pels nois a les 10.45 hores. Tot plegat acabarà amb una botifarrada per tots els participants a les 13 hores, un sorteig de regals i l’entrega de premis al mateix poble.

La cursa vertical pionera de Catalunya

El fet de ser una de les curses verticals pioneres a Catalunya, la bona accessibilitat al cim, el recorregut espectacular i l’alta participació de corredors fa que any rere any hi assisteixi força públic per animar als corredors durant els darrers metres de cursa o al llarg del recorregut. Precisament, l’organització ha previst esmorzar pels acompanyants i animadors entre les 9.30 i les 10.30 hores a la Creu de Sant Quiri, que és accessible per la carretera de Beren, a uns 20 minuts a peu del cim.