FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 30/03/2015

Un total de 167 participants completen l’Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada

Curses per Muntanya

Un total de 167 participants, dels 217 que han iniciat l’Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada (UTMCD), han completat aquesta primera prova de la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència per Muntanya del calendari de competicions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya patrocinat per Asus i Tuga Wear.

Els primers en arribar en categoria masculina han estat: Àlex Izquierdo, amb un temps de 10 hores i 54 minuts; Eric Llauradó, amb 11 hores i 8 minuts, i David Neila, amb 11 hores i 27 minuts. En categoria femenina, les guanyadores han estat: Sara Codina, amb un temps de 13 hores i 59 minuts; Anita Liepina, amb 14 hores i 5 minuts, i Gemma Avelli, amb 14 hores i 13 minuts.

La UTMCD, organitzada per l’Agrupació Cultural Vila-Seca i Naturetime Events, al Baix Camp, oferia un recorregut de 90 quilòmetres i 4.500 metres de desnivell positiu. Una prova que ha comptat amb dos delegats del Comité d’Ultres de la FEEC, quatre àrbitres de la Federació i un comissari metge que vetllaven pel funcionament i la qualitat de la primera prova del calendari federat de curses d’ultraresistència per muntanya. Una de les intervenció dels àrbitres ha estat la desqualificació del primer corredor que ha passat per a Mont-ral, perquè no portava el material de seguretat especificat en el reglament.

Tres curses més de quilometratge diferent

L’organització de la UTMCD havien preparat quatre proves més, amb itineraris i quilometratges diferents: un de distància mitjana, amb la Half Trail MCD, dues més amb els Trail Series Costa Daurada, amb un recorregut de 10 quilòmetres i un altre de 21 quilòmetres al voltant de Prades; i una prova infantil amb el nom d’Ultraxics. Els resultats de totes les proves es poden consultar al web de Naturetime Events.

[table id=195 /]