FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 31/05/2019

‘Un tomb per l’Eramprunyà’ marca l’equador del calendari de Rodacamins

Baix Llobregat BTT

La Unió Muntanyenca Eramprunyà organitza la quarta prova del calendari de Rodacamins amb ‘Un tomb per l’Eramprunyà’ el proper diumenge 2 de juny.

L’organització ha preparat dues curses, una més llarga pels més experimentats amb un total de 31 quilòmetres i 750 metres de desnivell i l’altre més curta per tots aquells que vulguin provar amb 16 quilòmetres i 400 metres de desnivell. Amb un format pensat per seguir-la en GPS, caldrà que els participants es descarreguin el track corresponent per tal de saber l’itinerari.

El recorregut s’endinsarà entre els territoris de Gavà i Sant Climent de Llobregat, i amb un traçat que transcorrerà en la seva totalitat entre camins i corriols envoltats de natura, passant per boscos tancats, ombrívols, zones obagues, fosques i també de camps fruiters i vinyers de la zona o bé per indrets com els cireres de Sant Climent.

Les inscripcions estan obertes fins divendres 31 de maig, amb un preu de 5 € pels socis de l’entitat o bé 15€ pels que no ho siguin. La inscripció es farà a través d’aquesta web.

El calendari de Rodacamins no s’atura

Malgrat haguem arribat a l’equador del calendari, encara queden 4 proves per tots els apassionats de les dues rodes. La propera del calendari és la BTT Taradell-Guilleries organitzada per l’entitat Centre Excursionista Taradell el proper 9 de juny. Amb dues distancies, la més llarga destinada als més exigents constarà de 63 quilòmetres i 1.605 metres de desnivell mentre que la la més curta será de 32 quilòmetres i 661 metres de desnivell.

Les proves que tancaran el calendari seran; Volta BTT Rubí organitzada Centre Excursionista de Rubí,la Serra de Rubió-Mas del Tronc de l’Agrupació Excursionista Muntanya el 12 d’octubre i per últim serà el Centre Excursionista de Catalunya l’encarregat de tancar el calendari de Rodacamins amb la RodaCEC – Caldes de Malavella el 20 d’octubre.