FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Pat Soler
Foto: Pat Soler

Notícies - 12/02/2024

Un quart de segle per a la Copa Catalana de Marxes Tècniques

Marxes tècniques

Enguany, la Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat suma vint-i-cinc edicions. La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya presenta aquest nou calendari amb set proves que començaran el mes vinent i s’estendran fins al novembre.

La 25a Copa Catalana engegarà, el 10 de març, amb la 65a Marxa d’Orientació per Descripció de l’Agrupació Excursionista Talaia. Una setmana després, serà el torn per al Centre Excursionista d’Avinyó amb la 49a Marxa d’Orientació i Regularitat “Memorial Josep M. Costa”. La 71a Marxa de Regularitat per Muntanya es disputarà el 28 d’abril, de la mà del Club Excursionista Ripoll.

Pel que fa a la quarta prova del calendari, la 26a Marxa Dufour d’Orientació i Regularitat, arribarà el 26 de maig organitzada pel Club Excursionista Reddis. Tot seguit, el 6 d’octubre, el Centre Excursionista Molins de Rei serà l’amfitrió de la 60a la Marxeta. El mes de novembre serà l’encarregat de tancar el calendari amb dues proves. El dia 17 amb la 69a Caminada de Regularitat per Muntanya (Centre Excursionista Badalona) i el 24 amb la 60a Marxa Orientació i Regularitat el Cuc, de la Unió Excursionista de Catalunya de Cornellà.