FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Un programa d’activitats ambiciós per a la 51a Cursa de la UEC ‘Bassiero’ | FEEC

Notícies - 09/03/2015

Un programa d’activitats ambiciós per a la 51a Cursa de la UEC ‘Bassiero’

Esquí de muntanya

La Unió Excursionista de Catalunya de Barcelona organitza la Cursa de la UEC “Bassiero”, la travessa d’esquí de muntanya per parelles emmarcada dins la 31a Copa Catalana FEEC-Millet per equips de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). L’esdeveniment es celebra a les Valls d’Àneu, al bell mig del Parc Nacional d’Aigüestortes el cap de setmana del 14 i 15 de març.

cartell_esqui_muntanya_2015_200px

Sota el lema “No es només una cursa”, la “Bassiero 5115” es referma com un esdeveniment per a tots els públics i per a tots els nivells. A més, ofereix diverses activitats paral·leles a la competició per convertir-se en una trobada d’amants de la muntanya i els esports de neu.

Per detallar a fons el programa del cap de setmana i explicar els detalls tècnics de la competició, els responsables de la cursa han fet una presentació a la botiga de muntanya Vertic, el dimecres 4 de març. Les inscripcions a la 51a Cursa de la UEC “Basseiro”, estan obertes i es pot consultar el programa complet amb tota la informació necessària al web de la prova.