FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 10/05/2017

Un incendi obliga a suspendre el 10è Open d’escalada esportiva de Reus

Escalada esportiva

Un incendi obliga a suspendre el 10è Open d’escalada esportiva que s’havia de celebrar aquest pròxim dissabte 13 de maig a la sala Slab-Cimblat de Reus en col·laboració amb el C.E. Reddis.

Encara no es coneixen les causes del foc que ha cremat pràcticament tot l’interior de la nau on es trobava situada una de les sales d’escalada de referència al Camp de Tarragona.

Tretze dotacions de Bombers de la Generalitat es van desplaçar fins el lloc de l’incendi per poder apagar les flames que va deixar completament inservible el rocòdrom. En el moment que es va declarar l’incendi, al voltant de les 11 de la nit, hora en què van rebrer l’avís els bombers, a la sala només hi havia el propietari que va poder sortir del local pel seu propi peu.

L’Slab, nom amb que es coneix la sala, va començar la seva aventura l’any 2012 i amb cinc anys s’havia convertit en punt de trobada indispensable per tots els amants de l’escalada i per aquells que buscaven iniciar-se en aquest esport.

El 10è Open d’escalada esportiva queda de moment sense data a l’espera de poder buscar una possible seu per celebrar la competició.