FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 11/04/2014

Un equip de fotògrafs mostra els paisatges rurals i humans de la Garriga

Un equip de sis fotògrafs garriguencs ha treballat durant un any i mig per captar instantànies de diferents zones de la Garriga més representatives dels paisatges rurals actuals del municipi del Vallès Oriental. Una part del que han vist i viscut durant aquest temps es mostra en l’exposició “La Garriga rural: instantànies d’uns paisatges que volen sobreviure“, que s’inaugura el proper 13 d’abril a la Sala Andreu Dameson i Aspa.

cartell-exposicio-lagarriga-ruralLa mostra, que es podrà veure del 12 al 27 d’abril, ofereix els treballs dels fotògrafs: Ramon Ferrandis, Mercè Mayol, Lluís Mitjavila, Sara Riera, Miquel Sebastià i Pepo Segura, així com les col·laboracions de Miquel Andreu (Andreu Fotògraf), Arnau Garcia i l’Associació els Tres Tombs.

L’equip de fotògrafs ha centrat la mirada personal i professional en els paisatges, però, també, en les persones, amb l’objectiu d’oferir “una panoràmica sensible, subjectiva, significativa i actual del poble i del territori, que mostri la realitat canviant de l’espai rural amb el pas del temps i al llarg de les diferents estacions de l’any”.

L’exposició permet observar, en una ullada la conservació d’espais que no han deixat d’estar en funcionament des de fa centenars d’anys, d’altres que s’han recuperat i tornat a conrear darrerament, d’altres que són nous quasi postindustrials, com el polígon de can Terrers.