FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/06/2016

Un audiovisual permetrà fer un recorregut aeri pels refugis de la FEEC

Refugis

El pròxim dia tretze de Juliol, a la una del migdia, a la sala Coubertin del Museu Dr. Melcior Colet de Barcelona, es presentarà l’audiovisual “Els refugis de muntanya i el seu entorn. Una visió aèria“.

El recorregut permetrà fer un viatge pels principals massissos de muntanya del país, així com per la xarxa de refugis de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. L’enregistrament s’ha fet amb imatges aèries inèdites que serveixen per contemplar els paisatges des d’un punt de vista diferent i situar els refugis en el seu entorn. La gravació i el muntatge d’aquest treball ha estat realitzat per Ariño Visuals.

En l’audiovisual es cerca que amb un vol aeri es pugui oferir una perspectiva molt diferent de la que habitualment tenen aquells que arriben als refugis.

El paper que juguen els refugis per tots aquells que fan muntanya no és nou i així l’any 1935 es va posar en marxa des de la FEEC el  de Vallferrera que va ser el primer. Actualment la FEEC compta amb una xarxa de vint refugis -guardats i lliures-, repartits per pràcticament tots els massissos del país.

La projecció d’aquest audiovisual, que s’estrenarà aquest pròxim tretze de juliol, servirà així també per a mostrar aquests equipaments que s’han convertit en un punt de referència per tots aquells amants de la muntanya a Catalunya.

L’acte serà presidit pel Secretari General d’Esports de la Generalitat, Gerard Figueras, i el President de la FEEC, Jordi Merino.

 

Aquí pots veure un breu tastet de l’audiovisual.