FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 02/12/2013

Últims dies per participar en el 9è Concurs Fotogràfic “La Muntanya”

Cultura Excursionisme

L’Agrupació Excursionista de Granollers ha organitzat la novena edició del concurs fotogràfic “La Muntanya” que compta amb quatre categories relacionades amb l’àmbit de la muntanya en tots els seus aspectes, humans, esportius, etc.

Les fotografies es poden presentar a la secretaria de l’Agrupació Excursionista de Granollers, l’entitat que ho organitza, al carrer de Corró, 10, els dilluns i dimecres de 20 a 22 hores, o enviar-les per correu postal, fins al 19 de desembre.

Les quatre modalitats sobre les quals es poden presentar fotografies són la muntanya, entesa com l’espai físic i el seu entorn humà o natural, així com tota l’activitat excursionista i les pràctiques esportives relacionades. La categoria d’espeleologia, dedicada a la fotografia d’aquest esport i al seu entorn, i la categoria de descens de barrancs. Per últim, la quarta modalitat és de fotografies relacionades amb les activitats organitzades per l’Agrupació Excursionista de Granollers (AEG), com actes i cursos i també relacionades amb l’entitat en general com el local, reunions, etc.

Cada participant pot presentar un màxim de tres obres, per categoria, i podrà optar a un premi en cada una d’elles. Hi ha dos premis per a la categoria de muntanya i un per cada una de les altres modalitats, tots ells en metàl·lic.

El lliurament de premis es farà el divendres 14 de febrer de 2014 coincidint amb l’acte d’inauguració de l’exposició d’una selecció de les fotografies presentades al concurs.