FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 28/06/2024

Tv3 inicia el seu calendari de muntanya a Barruera

Alta Ribagorça Curses per Muntanya Curses per Muntanya

Televisió de Catalunya torna a fer una aposta pels esports de muntanya amb la retransmissió en directe de la Garmin Epic Trail, que serà l’encarregada d’obrir el calendari de directes aquest diumenge 30 de juny.

TV3 i 3Cat oferirà l’Epic Trail Vall de Boí 24K, una cursa per muntanya de mitjana distància que transcorre per un recorregut tècnic i espectacular i un total de 3.800 m de desnivell acumulats.

La cursa amb col·laboració a l’organització del CEAR és una de les clàssiques a Barruera (Alta Ribagorça) i al calendari internacional.

El Garmin Mountain Festival serà la seu també del Campionat de Catalunya de Marxa Nòrdica que se celebrarà aquest dissabte a Barruera.

Els espectadors podran tornar a seguir en directe aquesta cursa gràcies a l’aposta de FGC per a seguir potenciant l’espai que envolta a les estacions d’Espot i de Boí Taüll a la Vall de Boí.

La retransmissió en directe d’iniciarà a partir de tres quarts de nou d’aquest diumenge 30 de juny.

Xavier Casillanis tornarà a encapçalar un equip de professionals on Josep Maria Puig, Maria Fernández Vidal i Jordi Grau s’encarregaran de dirigir una retransmissió que comptarà amb la col·laboració en l’anàlisi tècnic, del tècnic del CTEEC, Marc Pinsach i de la corredora per muntanya, Anna Comet.

Tv3 té previst mantenir l’aposta amb les retransmissions en directe de l’Olla de Núria i de l’Ultra Pirineu, així com de la prova de la Copa del Món d’Esquí de Muntanya que es tornarà a fer a Boí Taüll.