FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Quim P. Casadesús
Foto: Quim P. Casadesús

Notícies - 01/03/2019

Tuga renova el seu compromís amb la Selecció Catalana de curses per muntanya

Curses per Muntanya

L’empresa catalana Tuga Active Wear torna a renovar un any més com a patrocinador principal de la Selecció Catalana de curses per muntanya.
La marca igualadina és una de les capdavanteres en roba tècnica de muntanya del país i segueix mostrant el seu compromís amb l’esport de muntanya en diferents àmbits de la competició.

Illan Botines, màxim responsable de l’empresa, ha signat el conveni de renovació a les oficines de la FEEC al costat del president de la Federació, Jordi Merino. Merino ha destacat el fet de poder vestir una marca feta a casa per una de les seleccions que competeix en l’àmbit internacional defensant el nom de Catalunya.

Feec Notícies -
Presentació nova equipació selecció Catalana de Curses per Muntanya.

Per la seva banda Illan Botines tines ha deixat clar els últims anys la seva aposta per la selecció de curses per muntanya i pels esportistes catalans.
Tuga compta amb l’assessorament i la col·laboració d’atletes de primer nivell perquè provin, avaluin i experimentin totes les peces que dissenyem abans de posar-les al mercat. Aquest és el punt més important, ja que dona l’oportunitat a l’empresa de l’Anoia de poder oferir un producte que compleix amb els requisits més exigents per als que va ser pensat.

La selecció estrenarà nou disseny de samarreta aquesta temporada, una samerreta que mantindrà tocs del disseny de l’anterior temporada i que aposta per mantenir la imatge pròpia de la selecció. El disseny es presentarà en breu conjuntament a la selecció i vol potenciar els colors que han identificat als esportistes catalans aquestes darreres temporades.

Esbós del nou disseny de la samarreta de la Selecció Catalana de curses per muntanya que ha fet l’empresa Tuga.

 

La samarreta es podrà comprar a partir d’aquest pròxim estiu al web de Tuga i els federats de la FEEC tindran preus especials per poder lluir els colors de la Selecció.

Noms com els de Clàudia Sabata Font (Club Esquí Berguedà), Gisela Carrión Bertran (Els Xulius Centre Social Ribetà), Gerard Españó Aniceto (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Eduard Hernández Teixidor (Associació Esportiva Matxacuca) o Laia Andreu Trias (Unió Excursionista Vic) defensaran aquesta temporada els colors de la catalana.

El combinat nacional seguirà vestint la marca catalana i la portarà aquest any a competir a la Copa del Món ISF on participarà en vuit proves del calendari. Fernando Rosa repetirà com a màxim responsable d’un equip que s’estrenarà el pròxim 24 d’abril a la MT Awa Skyrace a Sanjó, Japó i que tancarà temporada el 5 d’octubre al Berguedà a la Sky Pirineu, aquest any dins del circuit mundial.

La FEEC tanca així un acord molt satisfactori pels esportistes que podran vestir una marca de primer nivell a la selecció i també al Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya que dirigeix Pere Rullan.