FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 29/04/2015

Tuga Active Wear, nou patrocinador de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya

Curses per Muntanya

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha establert un acord de col·laboració amb Tuga Active Wear per al patrocini de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya i del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya. L’acord, signat pel president de la FEEC, Jordi Merino, i l’administrador de Discrepo, Illan Botines, empresa propietaria de la marca Tuga Active Wear, servirà per promocionar la pràctica dels esports de muntanya.

Tant els esportistes de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya com els esportistes del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya ja tenen la nova equipació tècnica de Tuga Wear per a aquest any, i aviat es presentarà públicament, coincidint amb una de les competicions d’aquesta temporada.

Tuga Active WearPatrocinador de les competicions de la FEEC

Com a resultat de l’acord, Tuga Active Wear també esdevé marca patrocinadora dels calendaris de competicions de la FEEC de Curses per Muntanya, Curses de Resistència per Muntanya i Curses d’Ultraresistència per Muntanya d’aquesta temporada, tal com van ser presentats el passat 23 de febrer, amb l’inici de les diferents temporades de curses.

Tuga Active Wear, marca catalana amb seu a Igualada, està especilitzada amb la fabricació de peces esportives d’alt rendiment. L’equipament de Tuga Active Wear està pensat, dissenyat i fabricat, tant per cobrir les exigències dels esportistes individuals, com per a la personalització dels esportistes que competeixen en col·lectius. A més, Tuga Wear té en compte les necessitats específiques de cada disciplina esportiva.