FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/10/2018

Trobada ‘RAB’ al refugi de la Morera de Montsant

Refugis

Una cinquantena de membres de la “família RAB” -així s’anomenen els patrocinats per la marca britànica entre ells mateixos- s’han trobat al nou refugi que la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha posat en marxa a la Morera de Montsant.

Escaladors i alpinistes com Pedro Cifuentes, Moisés Barea, Javier Camacho o Bibiana Zaes han estat alguns dels que s’han deixat veure aquest cap de setmana pel Montsant. Tot i el mal temps que ha acompanyat a la trobada, els convidats de la marca britànica han realitzat diferents activitats en zones properes al refugi.

El grup s’ha dividit en varis equips. Els escaladors més fanàtics s’han apropat fins al sector de l’Escletxa, a sobre de la població d’Escaladei, on malgrat la boira i humitat han pogut encadenar algunes de les vies dures del mur. D’altres han realitzat una excursió sortint des del mateix refugi de la Morera i arribant fins a la Serra Major o han agafat les bicicletes de muntanya per baixar fins a Cornudella de Montsant i després fer cap al coll d’Alforja.

La jornada ha finalitzat amb un sopar de germanor al refugi i la projecció de dos documetals, a càrrec de Pedro Cifuentes i les seves expedicions a la Patagònia i Pakistan, i Javier Camacho explicant la seva experiència sobre l’ascensió a l’Everest sense oxígen.

La FEEC i RAB signaran properament un acord que tindrà vigència de tres anys i on l’empresa anglesa es comprometrà a realitzar diferents accions d’esponsorització i promoció del refugi de la Morera de Montsant. Aquest serà el primer acord que la FEEC realitzarà amb un dels seus refugis.

Foto de portada / Joan Capdevila