FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 07/03/2019

Tret de sortida als calendaris no competitius

Caminades de resistència Marxa nòrdica

Aquest diumenge 10 de març es dona el tret de sortida a les primeres proves del Circuit Català de les modalitats no competitives de Caminades de Resistència i Marxa Nòrdica.

Pel que fa les Caminades de Resistència, el calendari comença amb la 20ª Marxa dels Castells de la Segarra que organitza el Centre Excursionista de la Segarra pels voltants de Guissona.  Els caminaires faran un total 54 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu.

El Circuit Català de Caminades de Resistència està compost per vint-i-dues marxes, repartides de març a novembre. Les darreres temporades, era habitual descansar durant els mesos de juliol i agost, però enguany tindrem la 3a Marxa de l’Aigua de Sant Magí l’11 d’agost per no perdre el ritme. Com ja és costum, la Marxa del Garraf, que enguany arriba a la 24a edició, organitzada per la Unió Muntanyenca Eramprunyà, serà l’encarregada de tancar aquesta tercera edició del circuit català.

La Marxa Nòrdica aconsegueix doblar el seu calendari

La Marxa Nòrdica, inaugura el seu calendari amb la 4ª Ecomarxa, organitzada pel Club Marxa Nòrdica Collserola, a la localitat de Cerdanyola del Vallés comptant amb un recorregut de 14 km i l’altre de 7 km.

Cal destacar que la modalitat ha aconseguit aquesta temporada la implicació de més entitats fins a arribar a doblar el nombre de marxes de la temporada passada. Enguany seran quinze les que conformaran el Circuit per tot el territori català, que es clausurarà amb la NordiCEC l’1 de desembre.

Fotos / Xavier Capdevila i Pep Barberà