FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Roger Mestres
Foto: Roger Mestres

Notícies - 02/11/2022

Tret de sortida del II Circuit Català d’Escoles de Trail

Vallès Oriental Curses per Muntanya Curses per Muntanya

Les Minis de la FemSui (CE Caminaires de Vilamajor) ha donat el tret de sortida al que ja és el II Circuit Català d’Escoles de Trail.

Les curses destinades a nens i nenes, d’entre 5 i 12 anys, es van disputar en un escenari preparat per les grans ocasions i amb una bona participació de les diferents escoles de trail que tot just acaben de començar la temporada.

En total uns 125 nens i nenes van prendre part d’aquesta primera prova del calendari i des de l’organització es feia una valoració en clau positiva del primer tastet de l’any.

Un cop més la formació i el fet de potenciar els valors que s’ensenyen des de les escoles i escoletes de trail van ser els factors determinants en una cursa on tothom té el mateix premi pel simple fet de participar.

Tot i que es van fer pòdiums de cada categoria el circuit no té caràcter competitiu i en cap cas es ténen en compte els resultats de les curses.

8 proves repartides en un calendari escolar

El Circuit estarà format per vuit proves repartides durant el 2022 i 2023, en mesos escolars. Per escollir-les s’han repartit de tal manera que no hi hagi acumulació de proves, sinó que estiguin diversificades entre l’octubre del 2022 i el maig de l’any 2023. Així doncs, les proves estaran repartides de la següent manera:

  • 29 d’octubre: Les Minis (Club Excta. Caminaires de Vilamajor)
  • 18 de desembre: Cursa dels Raions (Centre Excta. de Catalunya)
  • 25 de febrer: Vallès Drac Race (Centre Excta. de Terrassa)
  • 1 d’abril: Upxic Kids (Centre Excta. Voltreganès)
  • 16 d’abril: 4 Termes Kids (Centre Excta. l’Areny)
  • 1 de maig: Mitja Kids (Ass. Esportiva la Mitja del Castell)
  • 21 de maig: Berga Trail Kids (Ass. Esportiva Mountain Runners del Berguedà)
  • 27 de maig: Mini Trail (Ass. Esportiva Trail Xics Montseny)