FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Javi Pec
Foto: Javi Pec

Notícies - 28/02/2024

Tret de sortida a la temporada d’escalada de competició

Escalada esportiva Escalada

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya presenta el calendari competitiu d’escalada esportiva per aquest 2024.

Enguany, la 16a Copa Catalana de Bloc tindrà tres proves de bloc que es repartiran entre els mesos de  març i setembre en alguns dels millors rocòdroms catalans. La Copa es repartirà per diferents punts del territori i serà Vilanova i la Geltrú qui encetarà la competició aquest pròxim cap de setmana. La sala Indorwall acollirà el 2 i 3 de març la primera prova de la Copa Catalana de Bloc encetant així la temporada competitiva de l’escalada.

El cronograma de les competicions serà el de dissabte matí: sub12 i sub14, dissabte tarda: sub16 i veterans i diumenge matí: sub18 i absoluts.

Tres dels millors rocòdroms del país protagonistes de la Copa

Poques setmanes més tard la sala Flashh de Sant Cugat serà la seu de la segona prova de la temporada el 16 i 17 de març.

La Copa es tancarà el mes de setembre a Gavà quan el 8 i 9 de setembre, la sala Sharma Climbing, posarà el punt i final a aquesta competició i servirà també per a decidir el campionat de Catalunya de Bloc i de Velocitat.

Les proves d’escalada també tindran una cita el mes de juny amb doble campionat a Blanes. La sala Golem de Blanes  serà la seu dels campionat de Catalunya de Dificultat i de Paraescalada l’1 i 2 de juny.

L’empresa basca Ternua seguirà sent la principal patrocinadora de l’equip català d’escalada que comptarà també amb la col·laboració de Fixe Clumbing i 8CPlus.