FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 08/01/2017

Tret de sortida a la temporada de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya i CTEMC

Esquí de muntanya

L’estació de  La Molina ha estat l’escenari triat per donar el tret de sortida a la temporada de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya i del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC).

Els integrants de la Selecció i dels CTEMC s’han fet la fotografia oficial de la temporada abans d’un acte de presentació que s’ha fet al Museu de Ferrocarrils de la Generalitat a la Molina.

En l’acte han participat el president de la FEEC, Jordi Merino, que ha destacat el paper que juguen els esquiadors de muntanya catalans en els diferents campionats i ha apuntat que es treballarà per aconseguir que l’esquí de muntanya sigui olímpic en els pròxims jocs de Pekin del 2022. També han intervingut els tècnics de la Selecció i del Centre de Tecnificació, així com les empreses i les marques que donen suport a les dues disciplines.

Durant l’acte s’ha presentat el calendari de competicions en les que participarà l’equip de la Selecció i s’han donat a conèixer totes les marques que patrocinen i col·laboren en la nova temporada d’esquí de muntanya de la FEEC, on destaquen les incorporacions de; Ferrino com a nova marca esportiva dels equips, de Grup Adi, Enforma Socks, Buff, Intersport Body Molina i la continuïtat de; Cébé, Pomoca i FGC.

Fotografies / Miquel Taverna

[table id=271 /]