FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 05/08/2015

Tres podis dels joves corredors de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya a Vistabella del Maestrat

Curses per Muntanya

La Selecció Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), patrocinada per Cebé i Tuga, va participar amb quatre corredors a la Cursa per Muntanya Vistabella, penúltima prova de la Copa d’Espanya de Curses per Muntanya.

El perfil de la cursa, de 28 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu, era ràpid i exigent. Els corredors de la selecció van lluitar durant tot el recorregut per estar entre les primers places i van aconseguir tres podis.

Mikel Besora, d l’Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’Escola del Treball, i David Prades Monfort, de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, van ser segon i tercer respectivament en categoria promesa. Andreu Simón, del Club Excursionista Madteam, va estar entre els capdavanters durant quasi tota la cursa i finalment va acabar el tretzè de la general.

En categoria femenina, Gemma Colomé Estrada, del Centre Excursionista Refalgarí, va ser segona també en promesa.

Pel que fa a la classificació final de la Copa d’Espanya, només resta una prova a l’octubre a Múrcia. La puntuació d’aquesta serà un vint per cent major que les de la resta de proves que s’han disputat fins ara.