FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 30/06/2016

Trenta-un equips d’arreu del món participaran al Raidaran, Campionat d’Europa de Raids d’Esports de Muntanya

Raids d'esports de muntanya

La tercera edició del Raidaran, organitzat pel CEM Pardinyes, es desenvoluparà a l’entorn de la Val d’Aran, i zones properes, i acollirà per primera vegada el Campionat d’Europa de Raids d’Esports de Muntanya, entre els dies 18 i 24 de juliol. La prova està limitada només a 40 equips, i donada l’exigència d’aquesta només competiran esportistes de categoria elit.

A menys de 20 dies pel tret de sortida del raid des de Vielha ja són 31 equips els que han confirmat l’assistència. França, Estònia, República Txeca, Anglaterra, Suïssa, Holanda, Canadà o Equador són alguns dels països que comptaran amb representació. Els millors especialistes en raids de muntanya catalans no es perdran la cita. Catalunya estarà representada per cinc equips, entre els que es troba l’actual Campió de Catalunya, l’equip Priorat-Siurana, o els forts i competitius Aventura X-Perience i Snack Gods Raid Team.

El Raidaran tindrà unes condicions de participació similars a les del Campionat del Món. Els equips no podran comptar amb assistència pròpia i completaran entre 300 i 500 quilòmetres, superant proves de tot tipus, com: caiac, trekking, barranquisme, btt o vies ferrades.

Fotografia / Ivan Torres