FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 16/03/2022

Traça solidària amb la natura

Esquí de muntanya Natura Societat

Dynafit, equipador principal de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya i del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya, ha convocat per aquest dissabte 19 de març una acció solidària per a protegir al Guepard de les Neus. Aquest animal, en perill d’extinció que habita sobretot zones de muntanya de l’Àsia central és l’emblema de Dynafit.

L’acció es farà a l’estació de La Molina a la zona dels Alabaus a partir de les 10 del matí i consistirà en fer metres verticals amb esquís de muntanya. Cada metre vertical realitzat serà un cètim de donació per a l’associació Snow Leopard.

L’acció s’ha fet ja a països com Alemanya, Noruega, Txèquia, Eslovàquia, Polònia, Suïssa, Itàlia, França o Austria entre d’altres i s’han aconseguit 32.000 euros amb més de 2 milions de metres fets.

La manca de neu va obligar a Dynafit a posposar l’acció a Catalunya i fer-la aquest pròxim dissabte.

Dynafit manté una aposta important per la conservació del medi ambient i de la natura i realitza diferents accions durant bona part de la temporada.

Dynafit i la FEEC mantenen una col·laboració estreta en el patrocini dels equips d’Esquí de Muntanya i de la Copa Catalana d’Esquí de Muntanya.