FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 08/10/2014

Totcos Fisioteràpia de Tarragona, amb descompte per als federats

Avantatges

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i el centre Fisioteràpia Totcos de Tarragona han establert un acord de col·laboració per oferir descomptes als federats. El centre, amb seu al carrer de Joan Ruiz i Porta, número 1, de Tarragona, ofereix un 20 % de descompte, no acumulable a altres possibles ofertes, en els tractaments i serveis de fisioteràpia, osteopatia, IndibaActiv, nutrició i dietètica.

feec-avantatges-totcos-fisioterapia

Fisioteràpia Totcos ofereix serveis de qualitat i atenció personalitzada, amb els bons coneixements adquirits amb anys de formació i aprenentatge en l’àmbit de la rehabilitació. Alhora, també ofereixen el servei de “dietètica i nutrició” amb l’objectiu d’ajudar tant com es pugui en la millora de la qualitat de vida de les persones. Disposen de diferents espais perfectament condicionats per aplicar amb eficàcia els tractaments que ofereixen. Compten amb les últimes tecnologies i els més avançats tractaments i tècniques en fisioteràpia, control del dolor, rendiment esportiu i nutrició.

El centre Fisioteràpia Totcos treballa en estreta col·laboració amb la mútua de salut “Adeslas Segurcaixa”, “Fiatc Assegurançes” i també amb diferents clubs esportius, com ara: el Club Natació Tàrraco i el Club Triatló Cambrils, així com amb entitats esportives i en esdeveniments esportius.

avantatges-federats-feec-H