FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/09/2018

Tornen les 12 hores del Ral·li d’Escalada de Terradets

Escalada

El Club Alpí Virtual organitza una nova edició del Ral·li d’Escalada de Terradets, entre els dies 14 i 16 de setembre. El ral·li consisteix en escalar el màxim nombre de rutes de gran longitud, entre 200 i 500 metres, localitzades a la paret de les Bagasses, al Congost de Terradets, i en parets properes, en un temps màxim de 12 hores.

Com ja és habitual, la prova comptarà amb cordades d’arreu de la península i amb força participació de fora del país, amb diferents esportistes sobretot de l’estat francès però també de Croàcia, Itàlia i Alemanya.

Al ral·li, cada via d’escalada té una puntuació en funció de la seva longitud, la seva dificultat, la complexitat del seu recorregut, el tipus d’equipament, etc. La suma de punts determina quina és la cordada guanyadora del ral·li, un cop complertes les 12 hores. El tret de sortida del ral·li es donarà a les 8h del matí i finalitzarà a les 20h del vespre.

Durant tot el cap de setmana, no només les cordades participants al ral·li tenen cabuda a Terradets. Parets com el Peladet o la Font Freda, o sectors d’escalada esportiva, ofereixen bones opcions per escalar sense participar-hi, però compartint la resta d’activitats, que com cada any són obertes a qui vulgui apropar-se a Terradets.