FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/04/2018

Tornen els Campaments Infantils de Catalunya

Campaments

Aquest any tornen els Campaments Infantils de Catalunya. El Centre Excursionista de Catalunya ha recuperat aquestes estades d’estiu per nenes i nens d’entre 6 i 13 anys.
Els campaments es faran a la Vall d’Àneu en dos torns. El primer del 8 al 15 de juliol i el segon del 15 al 22 de juliol.
Aquestes estades estaran dirigides per monitors i monitores titulats i amb experiència.
Els vuit dies que duraran els campaments es proposaran diferents activitats com; Canoa a la Torrasa, Descens d’egorjats, Ràfting, Joc de 24h, excursions i minirruta.
Als campaments hi ha una sèrie de moments que es repeteixen dia a dia i que són de gran importància per al seu bon funcionament: espais d’higiene personal, parar i desparar taula i els àpats. Aquests moments tenen un alt valor educatiu per als nens i nenes, ja que per sí sols constitueixen una font de convivència i de creixement personal.
L’objectiu és recuperar l’origen dels campaments de muntanya i fomentar així els valors  d’aquests.

Aquest serà ja el segon any que s’organitzen els campaments amb el repte de convertir-se en una trobada anual de referència com a Campaments Infantils de Catalunya. Per aquest motiu la FEEC dona suport a aquesta iniciativa i tots aquells membres de les diferents entitats de la federació gaudiran del mateix preu d’inscripció que els socis del CEC.

Els campaments volen transmetre els coneixements per fer muntanya que han de servir als més petits per poder conèixer i respectar el medi que els envolta i fer la muntanya més segura.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a la pàgina web del CEC.

APOSTA PELS MÉS PETITS

Els Campaments Infantils de Catalunya es troben dins l’aposta pels més petits de la casa que es vol tirar endavant des del CEC. Des del 2017 el Centre Excursionista de Catalunya ha recuperat les activitats extraescolars per a infants amb una gran acceptació. El model és mixte en quant a monitors/voluntaris i guies/professionals per a determinades activitats. S’ha format el Grup de Muntanya 4 Columnes, que realitza una sortida al mes per a infants i joves de 6 a 17 anys.

S’han realitzat Campaments de Setmana Santa i d’estiu, travesses per refugis (Setmana Santa i estiu) i extraescolars al boulder del CEC i a altres boulders d’escoles.