FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies - Caminada Molins-VilafrancaCaminada Molins-Vilafranca
Feec Notícies - Caminada Molins-VilafrancaCaminada Molins-Vilafranca

Notícies - 02/04/2014

Torna la Travessa de Molins de Rei a Vilafranca, puntuable per a la Copa de Caminades de Resistència

Caminades de resistència

El Centre Excursionista Molins de Rei organitza la 5a Travessa de Molins de Rei-Vilafranca, el proper diumenge 6 d’abril. La caminada puntua per la Copa Catalana de Caminades de Resistència que organitza la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Caminada Molins-VilafrancaLa prova començarà a les 7 hores des del Poliesportiu “La Sínia”  del barri de la Granja de Molines de Rei, i finalitzarà a l’estació del ferrocarril de Vilafranca del Penedès, abans de les 12 hores. Aquesta edició de la Travessa, que té un recorregut de 45,59 quilòmetres de distància i 3.089 metres de nivell acumulat, transcorre per camins, pistes, corriols i pobles de les comarques del Baix Llobregat i l’Alt Penedès. Per a participar-hi cal estar en possessió de la llicència federativa d’enguany. Tot i així, el CEM disposarà d’assegurances obligatòries que els participants podran tramitar abans de la prova.

La organització ha habilitat un altre recorregut més curt, no puntuable per a la Copa, de 24,19 quilòmetres de distància i 1.602 metres de desnivell, amb sortida des de l’Ordal (urbanització d’El Lledoner) i finalització al mateix punt que la llarga.

Pròxima caminada

La següent cita del calendari de Caminades de Resistència de la FEEC, organitzada pel Club Excursionista Alta Ribagorça, tindrà lloc al Pont de Suert el proper dissabte 12 d’abril.