FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/04/2014

Torna la tradicional Marxa d’Orientació per Muntanya del Club Excursionista de Ripoll

Marxes tècniques

La històrica Marxa d’Orientació i Regularitat per Muntanya que organitza el Club Excursionista Ripoll, torna el diumenge 27 d’abril. La Marxa, que puntua per la 16a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat que organitza la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), celebra enguany la seva 66a edició.

La prova comença a les 8.30 hores del matí des de Ripoll i esta previst que tingui una durada aproximada de quatre hores. El recorregut és de 14 quilòmetres i compta amb diversos punts de control on s’apunta el temps dels participants. En la Marxa s’hi pot participar de manera individual o bé formant equips de dues o tres persones encara que siguin de clubs diferents. L’organització serveix esmorzar i ofereix obsequis a tots els marxadors.

Per participar en la Marxa d’Orientació i Regularitat per Muntanya cal estar federat. Totes aquelles persones participants que ho necessitin podran tramitar una llicència temporal de la FEEC. Les inscripcions es poder realitzar a la seu del Club Excursionista Ripoll o bé enviant un correu electrònic a admin@clubexcursionistaripoll.com.

Propera Marxa

La següent caminada del Calendari de Marxes Tècniques i de Regularitat de la FEEC, organitzada pel Club Excursionista Campdevànol, tindrà lloc a Campdevànol, el diumenge 28 de maig.